Doorgaan naar inhoud

Voedsel als medicijn

verbeter uw gezondheid met goede voeding

Voedsel als medicijn - M. Mulhern-white
Gekartonneerd

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Steeds meer voedingsdeskundigen zijn van mening dat we door een bewuste keuze van onze dagelijkse voeding onze gezondheid positief kunnen be loeden.
VOEDSEL ALS MEDICIJN
Iaat zien welke alledaagse levensmiddelen - niet alleen groente, fruit en vis, maar ook vlees en zelfs nagerechten - u het beste kunt kiezen om veelvoorkomende gezondheidsklachten te helpen voorkomen of bestrijden.
Deze praktische gids biedt alle informatie die u nodig hebt om uw voeding geheel af te stemmen op uw persoonlijke situatie en die van uw gezin:
Meer dan vijftig veelvoorkomende aandoeningen, in alfabetische volgorde - van diabetes en eczeem tot hoge bloeddruk en staar - met per kwaal een toegesneden arsenaal van voedingsmiddelen en duidelijke uitleg over de werking ervan.
Meer dan vijftig gezonde voedingsmiddelen, eveneens alfabetisch gerangschikt, met betrouwbare adviezen van deskundigen over hoe u hun goede eigenschappen optimaal kunt benutten en hoe u ze eenvoudig in uw dagelijkse eetpatroon kunt opnemen.
Honderd heerlijke recepten - van voor- en hoofdgerechten tot desserts en tussendoortjes - waarmee u alle kennis over voeding zelf heel gemakkelijk kunt toepassen om de gezondheid van u en uw naasten te verbeteren.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.