Doorgaan naar inhoud

Voor de leeuwen

Voor de leeuwen - Jan Costin Wagner
Paperback
Vanaf 7,90

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Koop VoordeelboekWeb only

Centraal Magazijn
7,90
Levertijd: 5-8 werkdagen

Omschrijving

Kort voor Kerst wordt vlak buiten Helsinki een forensisch patholoog vermoord, een dag later op dezelfde manier een poppenbouwer. Kort daarna ontsnapt de meest beroemde talkshowpresentator Kai Petteri op het nippertje aan een moordaanslag. Tijdens het onderzoek komt naar voren dat de twee slachtoffers allebei gasten in zijn talkshow waren.
Commissaris Kimmo Joentaa die op rustige (en na de dood van zijn vrouw eenzame) kerstdagen had gerekend, komt steeds weer op dezelfde vraag terug: wat heeft een kijker bij deze brave talkshow die voor het miljoenenpubliek niet meer is dan een vermakelijk televisieavond, zo verschrikkelijk geërgerd dat hij tot het uiterste wilde gaan?
Jan Costin Wagner’s inmiddels beroemde commissaris Kimmo Joentaa, weduwnaar en gepassioneerd melkdrinker, heeft bovendien nog een tweede probleem: wat moet hij met de stroblonde Larissa, die opeens in de bittere kou voor zijn deur stond en eigenlijk zonder zijn toestemming bij hem ingetrokken is? En waar haalt ze die slimme opmerkingen over de Kai Petteri’s talkshow vandaan? Per ongeluk heeft Joenta geen tijd om haar ter verantwoording te roepen: De moderator kondigt na zijn herstel met grote media-aandacht zijn terugkeer in de talkshow aan. Dus loert de dader op zijn tweede kans, daar is Joenta zeker van.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.