Doorgaan naar inhoud

Vrij om te gaan

een reis in dimensies van bewustzijn

Vrij om te gaan - T. Muller
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Dit is het verhaal van een ongelooflijke reis. Een, die gaat over de zin van jouw leven. Maakt dit je nieuwsgierig? Dan begint in een uithoek van je bewustzijn de verdoving van langdurige onwetendheid uitgewerkt te raken. Nee, wacht even, het is een compliment. Het betekent dat je langzaam ontwaakt uit een roes, die je vele levens de speelbal deed zijn van ontelbare angsten en verlangens. Neem even de moeite om te luisteren naar het deel van jou dat wakker wordt. Merk dat de stem je bekend in de oren klinkt en dat je de boodschap al kent.

Geniet van het leven, want het is bedoeld om gelukkig te zijn. Zolang je dit in onbewustheid doet, valt er helaas nooit méér te beleven dan de vluchtigheid van voorbijgaande genoegens. Daar is overigens niets op tegen, het hoort erbij. Maar als je echt geluk wilt kennen, ga dan op zoek naar de essentie van je bestaan.

Dit is het verhaal van een man die hiernaar op zoek gaat en ontdekt dat de schepping is gemaakt van bewustzijn. De zoektocht naar de zin van zijn leven wordt daarmee een ontdekkingsreis in dimensies van bewustzijn. Deze reis is er een met vele lagen. Stoor je niet aan informatie die je zelf al eerder hebt ontdekt. Ze hoort bij de reis en bevat meer lagen dan je op het eerste gezicht denkt. Laat je ook niet ontmoedigen door bespiegelingen die buiten je bereik liggen. Je begripsvermogen is groter dan je denkt en je innerlijk weten verlangt ernaar om gewekt te worden. Lees gewoon door. Vind jouw laag en laat je meevoeren in het avontuur van de reis naar binnen. De wereld buiten je zal er door veranderen. En ook al vind je het onzin: deze reis werd voor jou gemaakt.

Ton Müller is psycholoog/psychotherapeut. Daarnaast is hij meditatie- en Lightbody leraar. Hij werkt aan een vervolg op dit boek.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.