Doorgaan naar inhoud

Zeg maar tegen de juf dat ik later kom [e-Book]

Zeg maar tegen de juf dat ik later kom - Bette Westera
e-Book
Nieuw vanaf 7,99

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als e-Book

Centraal Magazijn
e-Book
7,99
Download direct dit e-book
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Omschrijving

'Zeg maar tegen de juf dat ik wat later kom' is een leuk kinderboek van Gouden Griffel-winnares Bette Westera. Wat zou jij doen als je ouders je achterlieten op vakantie?

Achtergelaten langs de Franse snelweg
Sander doet altijd braaf wat zijn vader en moeder zeggen - het resultaat van een consequente opvoeding, volgens zijn ouders. Maar op een dag, als Sander na een urenlange autorit lekker aan het springen is op een springkussen ergens langs de Franse snelweg, heeft hij daar ineens geen zin meer in. Als zijn moeder hem roept komt hij nu eens níét meteen. Maar als hij uitgesprongen is en naar de auto wil lopen, staat die er niet meer. Papa en mama zijn vertrokken! Zonder hem. Sander besluit te gaan liften en dat is het begin van een groots avontuur.

Bette Westera & Joanne Lew-Vriethoff
'Zeg maar tegen de juf dat ik wat later kom' werd geschreven door Bette Westera, die in 2015 de Gouden Griffel won. In het boek staat tekeningen van Joanne Lew-Vriethoff. Een heerlijk kinderboek dat zowel geschikt is om voor te lezen (vanaf 5 jaar) als om zelf te lezen (vanaf 8 jaar).




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.