Doorgaan naar inhoud

Zitten

Zitten - Thich Nhat Hanh, Nhat Hanh
Paperback

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Ook verkrijgbaar als

Eén van de boeken uit de serie De mindfulness essentials

Omschrijving

In Zitten worden in korte hoofdstukken duidelijk en eenvoudig de beste zit- en ademhalingstechnieken uitgelegd. Met deze instructies is het voor iedereen mogelijk om geheel ontspannen en geconcentreerd aan het mediteren te beginnen. Met behulp van geleide ademhalingsoefeningen, persoonlijke inzichten en duidelijke aanwijzingen laat Thich Nhat Hanh zien hoe we daadwerkelijk aanwezig kunnen zijn in het moment, en thuis kunnen komen bij onszelf. Dat begint allemaal met de basis: goed leren zitten.
Mediteren heeft een genezende, transformerende werking.Wetenschappelijke studies tonen aan dat meditatie een grote bijdrage levert aan onze geestelijke en lichamelijke gezondheid. Zitten is dan ook een prachtig geschenk voor iedereen die kennis wil maken met de basisprincipes van meditatie, of die principes nog eens wil opfrissen.

Thich Nhat Hanh is een van de beroemdste spirituele leraren ter wereld. Zijn boeken worden alom geprezen om hun toegankelijkheid en praktische toepasbaarheid. Dit mooi uitgevoerde, handzame boekje is onmisbaar voor iedereen die zich bezighoudt met mindfulness en meditatie - zowel beginners als gevorderden.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.